Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 9811
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Buffy
Aktív fórumos
Aktív fórumos
83 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174054 Üzenet linkje2011-08-24 16:32:45 

Köszönöm válaszod Aniferi!
Az az igazság,hogy mi már ez év júniusában már voltunk Sartin nyaralni.
Jó volt béreltünk motort és mindenfelé jártunk.
Párom szeretne valamerre elmenni mármint görögbe nyaralni,de egyszerűen nincs hely csak Sartin.Azt úgy gondoltuk,lehet hogy belevágunk,mert nagyon szép hely,a halott várostól kezdve a narancspartig meg a többi.Ez az út így két hetes és attól tartok,hogy esetleg a hó vége felé rossz idő lesz,azért kérdezgetem ezeket a dolgokat.
Üdv.

# 9812
Bigriske
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
14 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174056 Üzenet linkje2011-08-24 16:37:03  Válasz a #174040. hsz-ra Előzmény #174040

Hát már látatlanból is elnyerte tetszésünket! icon_smile.gif
# 9813
Buffy
Aktív fórumos
Aktív fórumos
83 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174061 Üzenet linkje2011-08-24 16:47:31 

Szia Bigriske!

Ti mikor mentek Sartira!

Üdv.

# 9814
Vickycsibe
Aktív fórumos
Aktív fórumos
99 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174064 Üzenet linkje2011-08-24 17:09:22 

Sziasztok!

Nem ide való a téma, ezért kérlek titeket, hogy az aktuális topikban (Paralia) válaszoljatok, nehogy OFF legyen.
Aki már járt Paralia-n, azoktól kérdezem.
Melyik éttermet érdemes meglátogatni? Hol vannak finom gyros-ok és tipikus görög ételek, italok?
A Villa Aegon apartmanról tudtok nekem írni?
Előre is köszönöm!

# 9815
Gáborpapo
Aktív fórumos
Aktív fórumos
204 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174072 Üzenet linkje2011-08-24 18:03:27 

Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!
Én már voltam Sartin 2008.-ban szeptember 26- és akkor is tudtunk fürödni is és rengeteget kirándultunk.
Az idén is megyünk szeptember 23-okt.05.ig és nagyon remélem , hogy kirándulásra alkalmas lesz az idő.
kerékpárt kölcsönöztünk és azzal mentünk Sykiára. A narancspartra simán bevállaltuk a gyaloglást és nem bántuk meg.
kellemes idő volt nem forrt a levegő és nem volt tömeg sehol. Az öszvér túra felejthetetlen élmény volt. nem irodával mentünk hanem közvetlenül Krisztosszal beszéltük meg. Így olcsóbb is volt.
Idén robogóval szeretnénk bejárni a környéket. Akkor a Spanosba voltunk ami csodaszép új jó helyen lévő apartman. Most az Irinibe megyünk.
Szerintem azért este sem hül le annyira a levegő hogy nagykabátban kelljen sétálni. Elég egy széldzseki illetve egy közepes vastagságú pulcsi
Egyébként májusban á sikerült eljutnunk Korfura. Akkor is finom meleg volt a tenger!
Szeptember végén Görögországban még jó az idő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 9816
Edit17edit
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
25 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174083 Üzenet linkje2011-08-24 19:17:01 

Gina!:Szerintem is kell ennyi mozgás, a Balcsin minden este ennek a dupláját sétáltuk le, na meg legalább lemozogjuk a vacsorát is:D Jó ötlet ez a reggeli pékség is, úgysem aludni megyünk oda:)

Siki:Szerintem is nagyon pozitív ember vagyok, úgyh. a szállás nem lesz gond. Szúnyogriasztót akkor nem viszünk, majd veszünk, bár a szúnyogok engem nagyon nem szeretnek , az éven még egy sem csípett meg, na majd most:)A fürdő lebontását ők is tervezik, elvileg felakarják újítani az egészet

Mindenki aki aggódik az időjárás miatt ne tegye!azt mondják még nálunk is meleg lesz szeptemberben, nem h. ott.Az egyik munkatársam férje kint dolgozik és ő azt mondta, h. most lehült a levegő 35 fok van, szeretnék én akkor ilyen lehülést:D

# 9817
Norcsibaba
Aktív fórumos
Aktív fórumos
64 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174086 Üzenet linkje2011-08-24 19:35:07 

Sziasztok Megtudná Nekem mondni valaki,hogy lehet-e Sartin kerékpárt bérelni valahol és mennyiért?
# 9818
Gáborpapo
Aktív fórumos
Aktív fórumos
204 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174092 Üzenet linkje2011-08-24 20:02:28  Válasz a #174086. hsz-ra Előzmény #174086

Szia!
2008-ban Sassosszal szemben srégen átellenben icon_smile.gificon_smile.gif 2,50 euró volt egy napra. De ez szeptember végén volt!

# 9819
Norcsibaba
Aktív fórumos
Aktív fórumos
64 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174094 Üzenet linkje2011-08-24 20:07:11 

Köszi gáborpapo! Köszi a gyors választ.Mi ugy is pont szeptember vége felé megyünk.
# 9820
Bigriske
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
14 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174105 Üzenet linkje2011-08-24 22:46:47  Válasz a #174061. hsz-ra Előzmény #174061

Szia! Mi szeptember 21-től október 3-ig leszünk ott.
# 9821
Edit17edit
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
25 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174129 Üzenet linkje2011-08-25 09:45:15 

Sziasztok,

Tudna valaki abban segíteni, h. a Kalózhajó, a Krisztosz féle öszvértúra, és a narancsparti busz melyik napokon indulnak?Illetve, h. Krisztoszt hol találjuk meg, vagy a Kalóztanyán segítenek ebben?Az időpontok azért lennének fontosak, h. úgy tervezzem a többi fürdős, robogós programot:)
Előre is köszi mindenkinek:)
Éééés már csak 15 nap és irány Sarti:))))

# 9822
Ginaaa79
Törzstag
Törzstag
688 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174138 Üzenet linkje2011-08-25 10:24:27 

Szia Edit!

Kalózhajó sokszor indul, van, hogy nem, mert nagyon hullámzik a tenger, akkor küldenek sms-t. Este (akkor van nyitva asszem 8-tól) lehet jelentkezni, megmondják melyik napra van hely. Segítőkészek Attiláék.

# 9823
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174142 Üzenet linkje2011-08-25 11:06:22  Válasz a #174129. hsz-ra Előzmény #174129

Szia Edit!

A kalóztúrúra, ahogy Ginaaa is írta a Kalóztanyán lehet jelentkezni. Ez Sassos motorkölcsönzője mellett van közvetlenül. Könnyen meg lehet találni, a nagy sárga üzlet közelében. Este 8-tól van nyitva a kalóztanya és a kapitány Attila részletesen elmond mindent. Valóban a kalózkodásnak csak az időjárás vethet véget, de akkor is van lehetőség egy másik napra áttenni, ha a létszám megengedi. Érdemes elmenni, mert nagyon nagy élmény és valóban egy kellemes program!

Krisztoszt a sétáló utca egyik vendéglőjében lehet általában megtalálni estefelé. Én a palacsintázó melletti tavernában láttam üldögélni. Oda lehet hozzá menni és megbeszélni vele a dolgokat, ráaádsul könnyen rá lehet akadni, mert elég jellegzetes figura icon_smile.gif

A robogózáshoz két kölcsönző is a rendelkezésedre áll. Sassos illetve Angelo kölcsönzője. Ezek egy utcában vannak néhány méterre egymástól. Alkudni kötelező icon_smile.gif
A legkönnyebben a kamerában is látható sárga ponyvás üzletről lehet megtalálni mindent. Ez az utca sarkon van, szembe vele Sassos samuraj gyrososa. Erről majd megismered icon_smile.gif
Robogóval nagyon sok úticél lehet, mi elrobogtunk egész Neos Marmarasig is, de útközben is rengeteg látnivaló akad!

# 9824
Lady4
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
28 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174172 Üzenet linkje2011-08-25 14:54:36 

Most engedi időm hogy élménybeszámolót írjak 2011.augusztus9-1

Először is Sarti nem csalódás, üzenem azoknak akik még sosem jártak ott és csak olyan hozzászólásokat hallanak hogy "Sarti egy halászfalu, lassacskán épül ki, Parália sokkal nagyobb stb...." hát ez NEM IGAZ! Sarti nagy, szépen kiépült, éttermek, bazárok, koktélbárok, pékségek, pizzériák boltok halom számra icon_biggrin.gif
Gyönyörű hely, csodálatos a tenger minden részénél, hangulatos, barátságos emberekkel benépesítve.

Szállás: egyéni utasos grandtoursos Sarti Holiday Apartman! Háát baj a szállással nem volt, tiszta rendezett. Elfoglalás napján akadt egy két problémánk de a kedves helyi görög srác (sztem ő a mindenes) nagyon segítőkész volt, azonnal ugrott és a borravaló elől sietve elszaladt icon_smile.gif Egyszer nem volt vizünk ami este 8tól reggel 10ig tartott ez a WC használatnál okozott gondot, ez nagy negatívum számomra. A képek alapján más várt minket sztem nemrég volt felújjítva mert most minden kép, a szobákban új ágyak, tapéta, dizájn világítás szóval célnak megfelelő volt DE annak aki ezután megy vagy jövőre én azt javaslom ne foglaljon szállást Felesleges, annyi szebbnél szebb apartman van és szinte mindenhová ki van írva hogy szoba kiadó!
Egy FONTOS dolog: ne vegyétek 100% nak az utazási iroda képeit én mielőtt lefoglaltuk ezer szállást végignéztem, aztán kimentünk és teljesen már várt ott, gyönyörűen feljújított (hotel george, kostas, hotel philys, és sarti Beach apartmanház ha mégegyszer mennék a sarti beachet választanám, csodaszép nem olyan mint a legtöbb utazási iroda képein).

Kaja: ajánlom a Platánt, az adagok nagyok, a kiszolgálás kifogástalan, udvariasak, gyorsak, kedvesek (mi háromszor ettünk ott, imádtam). A platántol lejjebb van egy pizzéria takymira vagy takymara vagy vmi ilyesmi az út egyik oldalán egy hatalmas kültéri fehér kemence piros pizza felirattal, nagyon ajánlom, nagyon finomak a pizzák icon_smile.gif . Az ovelixbe nagyon finom a gyros és a gyrostál (kisétküek kérjenek gyrost pitába, szétnyitva az egy kis gyrostál) . Óriáspalacsinta és sült kukorica kihagyhatatlan! Ettünk a Platán mellett is (szemben állva balkéz felől az első) nem volt rossz de kicsit szétszort volt a csaj de a kaja nem volt rossz) Reggeli: Pékség!!!! mindent próbáljatok ki isteni finom minden.

Kalózhajó: köszi mindenkinek aki ajánlotta!!!!!!! nem csalódtam!!!!!! kevés ember, nagyon jófej kapitány, kaja, pia, édesség, kávé minden mennyiségben, már kicsit sajnáltuk is a kísérő lányt hogy folyton ugrált és hozott vmit icon_smile.gif szép helyeken voltunk nagyon jót fürdőztünk CSAK AJÁNLANI TUDOM MINDENKINEK!!!!!!!!

Vizisport: Sarti partjain a beachen hanyagoljátok inkább vegyétek a fáradtságot és menjetek el az Affricafébe, rendesek (ha kalózhajózol akkor még kedvezményt is kaptok) mi crazy oufoztunk ha tehetitek ne hagyjátok ki nagy élmény és fotók készülnek 200kép 12euró de nagyon szép képek icon_smile.gif ha tehetitek matracozzatok mikor nagy hullámok vannak nagyon nagy élmény, vmint hobbi buvárkodjatok csodálatos és csak egy pipa meg szemüveg kell hozzá!

Ha tehetitek menjetek el neos marmarosba mi voltunk és jó volt, igaz mi belecsöppentünk sartin az augusztus 15ei ünnepbe ugyhogy sarti beachen is nagy bazár, piac volt. Neos maramaros felé olyan 14km-re vagy egy csodálatos part a goa beach után egy nagy tábla jelzi egy szép part van

Narancspart: ahogy itt mindenki beharangozta nagyobb dolgot vártam, jobban kiépülve! De nagyon szép a hely, szép a tenger, szépek a sziklák de kevés a hely! Jah üzenem azoknak akik elszörnyülködve irták hogy így meg úgy levan lakva a narancspart meg mozdulni se lehet a nudistáktól, hogy én ezt nem tapasztaltam. majdnem egy egész napot töltöttünk ott és 2 hölggyel találkoztam akin "csak" felső nem volt és ennyi volt a nagy nudizmus, pedig minden szegletét bejártam icon_smile.gif

Összességében nagyon szép hely Sarti és csak ajánlani tudom mindenkinek! Szép a tenger, barátságosak az emberek (egy kedves mosoly és alkudni sem kell, segítenek és tudják ők hogy belőlünk élnek)!
Menjen el aki teheti és fedezze fel azt, tapasztalja meg azt az érzést hogy 2hét után is ha becsukom a szemem érzem ahogy ringat a tenger!

# 9825
Norcsibaba
Aktív fórumos
Aktív fórumos
64 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174188 Üzenet linkje2011-08-25 16:32:28 

Szia Bigriske! Ti hányan mentek? mivel mentek le Sartira?Mi 24-ig vagyunk ott .Pontosabban Már 24-én reggel meg érkezünk Ferihegyre a most Liszt Ferenc repülő térre.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 654 655 656 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu