Köszi az infókat ! Valahogy nem vagyok most ráhangolódva az utra. Pénteken indulás, de még semmit nem pakoltam.
Remélem ez nem rossz előjel. Holnapra hagytam mindent. Talán majd csak lesz valamennyi jóidő is. Az itthon maradóknak kellemes hétvégét !
Nekünk is "ütött az óránk" holnap 10.-kor irány Sarti!!!!!!!!!!!!!!!!
Reménykedünk a jó időben de ha csak egész nap lógatjuk a lábunkat a tengerparton már akkor is jó hetünk lesz!
Sziasztok! Szombaton reggel érkeztünk haza Sartiról repülővel,így elég gyorsan már itthon voltunk.A repülés nagyon jó volt igaz a repülő jegyünkön az volt,hogy az A2 terminláról indulunk.Kiderül a B2-ről indul a gép .az időjárás vegyes volt .Volt egy nap amikor szakadt az eső.Minden nap máshol ettünk gyrost a legjobb az ovelixnél volt ott még Görögtálat is ettünk a legrosszabb a Sassosnál volt ilyen rosszat még nem ettem nem is az hogy rossz volt hanem,hogy hideg volt a pita,hús meg a sült krumpli is.Egyébként iszonyat drágaság van kint mármint itt az élelmiszere gondolok.A legdrágább bolt a nagy sárga Super Market .A kisboltokba érdemesebb vásárolni,még az is előfordul,hogy egyes termékek1-2 euroval olcsóbb mint máshol.Érdemes ezért több helyen nézelődni.Mi búvárkodni mentünk idén ,mert már tavaly voltunk sok helyen .Ajánlom mindenkinek nagyon jó és igazán csodás élményt nyújt mindenkinek arról nem is beszélve ,hogy nagyon jó szakemberrel merül minden vendég.Béreltünk kerékpárt is a Sassosnál na az nagyon gáz.(mindegyik kerékbe nyolcas volta ,fék alig,nyikorog össze vissza) Vissza is vittük mondtam hogy nekem csak a személyimet adja vissza ,mert nem gondolja ,hogy hegyre felmegyek egy gyerekkel ilyen rossz állapotú kerékpárral.Iszonyatos állapotba vannak azok a kerékpárok nem is értem hogy van képük így kiadni valakinek is 6euro volt/nap.Végül is a hölgy meg sem próbált védekezni vissza adta a pénzt is.Ettől függetlenül minden nagyon jó volt és ha lesz lehetőség jövőre is vissza megyünk.
Kedves Sarti Imádók !! Beavatna Valaki abba a titokba, hogy mitől is olyan különleges ez a hely ?? 1 órányi séta a falu feltérképezése és a többi dög unalom !!! Ha fürdésre alkalmatlan az idő akkor itt meghalt az élet !!! Várom a cáfolatokat !!??
Na, pont erről meséltem, amit Liliana80 is ír! Akkor lehurrogtak. Jobb lenne, ha mindenki a valós élményeket mesélné, sokat segíteni másoknak. Mi szerencsére kocsival voltunk és béreltünk motort is, így inkább csavarogtunk, bejártuk a félszigetet. De a partokon kívül sok látnivaló tényleg nincs. A halottváros és annak partszakasza nálunk mindent vitt. Szép Marmaras is, főleg este. Meg a narancspart ami nekünk nagyon bejött. Nagyjából ennyi...
mi 2009-ben voltunk sartin és ugyanaz a véleményem mint elöttem a két felszolalónak.Ha nem tudsz fürödni,akkor igazából csak marmarasba a piac amit igazából érdemes felkeresni.Sassos meg nekem elég műmájernek tünt.Azt a pár utcát leszámitva az óbafaluba az egész egy üdülőtelep.Ennyi
#1761482011-09-30 20:54:16 Válasz a #176145. hsz-ra
"üdülőtelep"
hát mi más lenne.....mi ezért mentünk oda üdülni és ez meg is történt, feltöltődtem legalább egy évre .
Imádom a tenger zúgását ,a hullámokat , a csodás kis öblöket, a meredek sziklákat , az athosi napfelkeltét, a sirályokat ....és az idő múltával még a kóborkutyákat is
Nem csak a kóbor kutyákkal van teli a part ! A helybeliek is a parti homokba hordják a kutyáikat dolgukat végezni, ahol a "kedves" magyar Sarti imádók napoznak !! Vannak emberek, akiket érdekel a kultúra, a történelem, stb, na ebből egy morzsányit sem kapsz Sartin !! Annyira szeretnék rájönni, mitől jobb, mint a többi bármelyik görög tengerpart ???
Hát a szokásos kinek a pap kinek a papné, gondolsz amit gondolsz nekem a feltöltődés nem a történelemnél kezdődik , ezért nem Athénba utaztam, de nem kérdezem , hogy akinek ez a legfontosabb annak miért is... mindenki ott érzi jól magát ahol neki a legmegfelelőbb ,nekem Sarti jelenleg az. Nem szeretnék senkit meggyőzni, mert miért is ...kivánom hogy te is találd meg a számodra legmegfelelőbbet !
Én 4x voltam Görögo-ban, mindig máshol, Sartin tavaly, de mindig hasonló üdülőfalukban volt a szállásunk. Szerintem a nyaralók többsége ilyen helyeken száll meg. Persze vannak, akik kis görög falukban, ahol nincsenek turisták, de ők kevesen vannak, egyszer én is kipróbálnék ilyet is. De szerintem az ilyen helyeken sincs több látnivaló, el kell menni onnan is a környékre.
De akik fanyalognak, nem tudom merre nyaraltak, kíváncsi lennék.
Én a tengerpart, jó idő, finom görög ételek miatt megyek Görögországba. És minden helyről megyünk valahova kirándulni, így a kultúra se marad ki.