Ajaj Csutek, nem jó hír! Mi történt a nyakaddal? Meghúzódott vagy elaludtad?
Nos ha a ház sarkai pont az égtájak felé néznek akkor pont az oldala van ÉNy-on. Persze kérdés melyik helység van ott, de legyen az bármi, pár görög tárgy elhelyezése megoldható. Nálunk még a legkisebb mellékhelység is rendelkezik hasonlóval. Ott tengeri élõlények vannak a falra ragasztva szalvétatechnikával.
Pont ezt akartam kérdezni, hogy nekem az ÉNy-i részen a wc van, most oda tegyem be a kis görög kegytárgyaimat???
Mindenrõl nem is készitettem képet. Ha összejön idén a költözés, lesz egy görög sarok a lakásban, ahol minden szuvenirom elfér.
Nekem is van egy kis görög "szentélyem" a szobában, azon a polcon tartok minden Görögországból elhozott szuvenírt.
Tavaly naptárat is vettem és olyan azt nézegetni nap, mint nap.
Szia Andra!
Én a saját képeimbõl készült naptárat nézegetem otthon, de, hogy a munkahelyemen sem legyen "hiányom" készíttettem egy oldalas is, így munkaidõben is görögben járok.
Persze talán azért is, mert a munkahelyen van internet.
ANDRA!
Nos elmesélem neked hogy is néz ki az én házam legkisebb mellékhelysége: az hogy kék a csempe az egy dolog. De mivel tenger imádó vagyok gyerek korom óta (hála ezért szüleimnek) itt szalvétákból kivágtam különbözõ tengeri elõlényeket, növényeket és tapéta ragasztóval a csempe feletti részre felragasztottam õket kb. 20 cm szélességben. Fentebb hajók képei vannak. Ezelõtt hajóflotta volt fenn képek formájában. De talán nincs is olyan helységem ahol nem emlékeztetne valami a tengerre, Görögországra. Itt a dolgozószobában a sok papír mellett a számítógépek háttérképei vannak csak, ill. van itt több doboz kagyló is. Az is igaz, hogy a nappalit és a dolgozószobát az akváriumom választja el, de sajna csak édesvizi halaim vannak, ezt egyszerübb karban tartani. Nos nem akarok bövebben bele menni, de mindenhol szinte bármi megoldható, csak kis kreavitást igényel, és szerénytelenség nélkül az nálam nem kevés akad. Szerencsére.
Szia juhi!
Nem is rossz ötlet a saját képekbõl elkészített naptár!!!! Ezt az idén én is megcsinálom.
Nekem a monitorom háttérképe is Görögország, persze most konkrétan Pargát tettem fel. De az irodában a falakon is vannak görögországi képek.
Amúgy a görög szuvenírek annyira kis bóvlik, de valamiért sosem tudom megállni, hogy ne hozzak haza belõlük valamennyit.
Rebeka!
Te tényleg nagyon kis ötletes vagy! Valamit én is kigondolok, hátha tudnám erõsíteni az utazás sarkomat.
Nekem van egy lejárt delfines naptáram, akkor azt is odatehetném?
Juhi!
Bocsi, de az elõbb akkorát nevettem, mikor megláttam az utazásig hátralevõ napjaid számát. Nem kinevetni akartalak, csak olyan aranyos, hogy a jövõ évi dátumot írtad be. Amúgy együttérzek veled nagyon. Szörnyû lenne, ha most nem tudnék menni. Majd jövõre lehet, hogy én leszek ilyen helyzetben, mint most te.