Egyéb utazásaink
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Világjáró
Hozzászóló Üzenet
# 451
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
DANI0315
Aktív fórumos
Aktív fórumos
226 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#22276 Üzenet linkje2007-03-09 16:54:38 

Szia Kriszta 35!
Kiváncsian várjuk az élménybeszámolodat Rómáról.

# 452
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#22531 Üzenet linkje2007-03-12 10:14:36 

DANI0315 írta:
Szia Juhi!
Már megérte felhozni ezt a Párizsi dolgot,igy legalább neked is okoztunk pár kedves pillanatot azzal ,hogy elöveszed a régi képeidet,és nosztalgiázol.Nekem még csak álom,de már csak egy hétig,Utánna már valoság lesz belöle.Aztán az idö mulásával már nekem is egy szép emlék lesz!Andi.

Nagyon szép emlékeim vannak Párizsról. icon_lol.gif
Mi többször lógtunk a metrón, mert a kijáratnál, ha valaki jön ki, és megáll az ajtónál, az nem csukódik be, így be lehet surranni. Nekünk „idegenek” segítettek, nem is ismertük õket, de utána futás volt, mert az ellenõrök figyeltek.
A metróról nekem még a lejutás is szép emlék, mert néhol több emelet van, és lift is, amibõl mind a két végén ki lehet szállni.

# 453
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#22552 Üzenet linkje2007-03-12 13:36:15 

Sziasztok!

Sajna még nagyon messze van. Írtam, hogy április vége lesz amikor mi utazni fogunk. icon_cry.gif Már nagyon várom! icon_lol.gif
A férjem kapja az utat a 40. szülinapjára tõlem, remélem engem vissz majd magával, nem mást icon_lol.gif Szóval remélem lesz beszámoló róla icon_lol.gif
Pont ma foglaltam le az éttermet is a buli végett, ott kapja meg majd tõlem. Ez lesz 26-án, és 29-én hajnalba már repülünk is.

Andi elõbb te jösz Párizzsal, mert ti most mentek a héten, és kíváncsian várom, hogy mit írsz majd errõl a csoda szép városról. icon_lol.gif

# 454
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#22601 Üzenet linkje2007-03-13 07:45:15 

Sziasztok!
Mint már írtam, az idei nyaralás nem jön össze, ezért bennem már csak az tartja a lelket, hogy két hét múlva, igaz csak egy napra, de megyek Bécsbe, a Schönbrunn-i kastélyba.

# 455
BOBOLYA
Aktív fórumos
Aktív fórumos
349 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#22617 Üzenet linkje2007-03-13 10:41:02 

Kedves Juhi, én is nézegettem a kastély honlapját, de magyarul nem sok mindent találtam? Érdemes elmenni egy napra egy kirándulás erejéig autóval 2 gyerekkel? Tudnál valamit bõvebben róla írni, vagy Te is most mész elõször. Olvastam hogy van állatparkja is? Lehet hogy beiktatnánk a hosszú hétvégére egy kirándulást oda, de kevésnek találtam az infót róla. Milyen a megközelítése, tudsz e róla valamit? Bocs hogy ennyit kérdezek. Köszi elõre is. Üdv.
# 456
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#22620 Üzenet linkje2007-03-13 11:12:00 

Szia Bobolya!
Voltam már ott, de az decemberben volt, így a hatalmas hópihéken kívül a parkból nem sokat láttam. Talán most majd jó idõ lesz és így szebb lesz. A park hatalmas, van szökõkút, és én is hallottam, hogy van állatparkja. Ha ráér, akkor, ha megyünk, megpróbálok mindent megnézni, és leírom. Szerintem minden kép, megér egy kirándulást, mert csodálatos nagy parkja van, és így a gyerekeket nyugodtam el lehet engedni, nem lehet gond.

# 457
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#22627 Üzenet linkje2007-03-13 11:42:59 

SZIASZTOK!

ITT NÉZGETITEK MEG A MAURITIUSI FOTÓIM ELSÕ ALBUMÁT (300 db kép, a többi holnap lesz fent, még 500 db).

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/vojandi/my_photos

# 458
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#22629 Üzenet linkje2007-03-13 11:57:43 

Szia Andi!

Megnéztem a képeidet és csodálatosak!!!! Mekkora teknõcökkel találkoztatok! És azok a csodás virágok!!! Kár, hogy ezt a földi paradicsomot a vihar megcincálta. Gyönyörû hely!!!

# 459
HJudit
Aktív fórumos
Aktív fórumos
306 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#22631 Üzenet linkje2007-03-13 12:17:07 

Borbolya! Juhi!
Érdemes elmenni Schönnbrunnba két gyerkõccel 1 napra is és el lehet tölteni ott egy egész napot akár!!
Mi tavaly tavasszal pont Húsvét elõtt jártunk ott a Párommal, a kastély udvarán kézmûves kirakodóvásár volt mindenféle finomságokkal. Nem tudom, az ünnep elõtt mennyivel pakolnak ki, lehet, hogy szerencsétek lesz, ha mostanság mentek.
Mi a kastélyt belülrõl is megnéztük, be lehet fizetni kisebb és nagyobb "interaktív" tárlatvezetésre, ami abból áll, hogy kapsz egy adóvevõhöz hasonló kütyüt, amibõl magyar nyelvû is létezik és ahogy haladsz teremrõl teremre, nyomkodod és elmondja, hol mit látsz.
De ha ez nem köti le a kicsiket (valószínû), akkor érdemes benn a parkban is bóklászni, gyönyörû, hatalmas és valóban van állatkert is, meg labirintus sövénybõl!
Majd megnézem, hátha maradt valami prosi -esetleg magyarul - és beszkennelve szívesen elküldöm Nektek, ha írtok címet priviben.
Üdv
Judit

# 460
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#22632 Üzenet linkje2007-03-13 12:24:33 

Szia Andra!
Ezek (bocs de nincs most magyar billentyüzetem) meeg a vihar elötti kepek. Utana lesz egy jo nagy adag szürke. Neezegesd holnap, talan addigra fel tudom tölteni a maradekot.
Ja, es ma esteetöl elindul az 5 reeszes beszamolom is : www.tengerpartok.hu
Andi

# 461
BOBOLYA
Aktív fórumos
Aktív fórumos
349 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#22635 Üzenet linkje2007-03-13 12:35:31  Schönnburgi kastély

Köszi, nagyon jó. Meglepetés lesz a férjem névnapjára, Õ az egyike akik "zsákban hozzák a meleget". Ha még bármi használható infó eszetekbe jutna, akár az utazással kapcsolatban is, megköszönöm. Majd megnézem az útvonalat is oda. Esetleg a belépõ árára nem emlékszel? /habár mintha a honlapon fenn lett volna?!/
# 462
BOBOLYA
Aktív fórumos
Aktív fórumos
349 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#22636 Üzenet linkje2007-03-13 12:38:21  Schönnbrunn-i kastély

Küldtem a címem priviben.
# 463
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#22641 Üzenet linkje2007-03-13 13:27:55 

Szia Bobolya!
Én irodával megyek, õk azt mondták, hogy 11eu a felnõtt belépõ, de ez csak a kastélyba kell, a park ingyenes.

# 464
Ferrari
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1729 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#22643 Üzenet linkje2007-03-13 14:17:50 

Szia Bobolya!

A kastély lehet nem érdekli õket, de a park gyõnyõrû, ott kicsit szaladgálhatnak és van állatkert is, ami biztos tetszene nekik.

# 465
BOBOLYA
Aktív fórumos
Aktív fórumos
349 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#22644 Üzenet linkje2007-03-13 14:28:40 

Köszi a válaszokat, most már csak az útvonalat kéne megnézni, megmondom õszintén nem tudom merre is kell keresni.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Világjáró
<   1 2 3 ... 30 31 32 ... 94 95 96   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu