#2312572015-06-28 15:39:28 Válasz a #231243. hozzászólásra
Kedves Borkaandi!
Az oldalak nem lettek átszámozva, az oldalsk száma a listasorrend függvényében változik.
Nem oldalszámot kell megadni, hanem a hozzászólás közvetlen linkjét, az úgyanis fix, nem változik.
A hozzászólások fölött van egy dátum mellette pedig egy láncszem, annak a linkjét küldd tovább!
(jobbklikka láncon, aztán a menüből válaszd a "Link címének másolása")
#2312672015-06-28 17:40:12 Válasz a #231243. hozzászólásra
Ez a legtöbb fórumon beállítás kérdése. Először nem is értettem, hogy honnan szedted a 66-os és 82-es oldalszámokat. Én spec mindíg úgy használom a fórumot, hogy a legrégebbi van az 1-es lapon, így sosem változik a sorrend. Ezen kár volt berágni, főleg egy "fórumtündér"-nek. Nem volt ez kicsit "szőkenős" probléma?
Mióta ki lehet választani közvetlenül a megfelelő oldalszámot szerintem a Hellasz.hu az egyik legjobban használható fórum.
Titi semmit nem állítottam az oldalszámon, nálam még is másképpen jelent meg. Biztosan neked van igazad. Igaz nem csak én használom a gépet, de szerintem a többiek sem állítottak rajta semmit. De tuti, hogy nemcsak nálam jelentett ez gondot, mert, néhány olyan levelet kaptam mástól is, amiben számon kérték tőlem, hogy miért hivatkozok bizonyos oldalszámra, mikor ott nem találják azt a hozzászólást. De, ezen kár is filózni utólag. Igazad van abban, lehet, akkor csak talán állítani kellene valamit rajta. Tavaly még ez a fórum nagyon fontos volt nekem, ahogy bekapcsoltam a gépet, mindjárt jöttem ide föl, hogy tudok-e vajon segíteni valakinek. De mára már nem izgat mindez annyira, mert vannak más fórumok, ahová írkálok, mikor időm és kedvem van hozzá.
A fórumtündérezést nem én találtam ki magamnak, sejtheted, hogy nem én írtam oda, ennél azért lényegesen szerényebb vagyok, sőt, ha visszaolvasod a régi hozzászólásokat, akkor világosan láthatod, hogy kértem többeket is, akikkel leveleztem a fórumon, hagyják el ezt a megszólítást, mikor nekem írnak, még, ha tudom is azt, hogy jó szándékkal, kedvességből aggatták rám ezt a megnevezést. Én is csak ugyanúgy próbáltam segíteni, mint ahogyan azt tették rajtam kívül is még nagyon sokan a fórumon.
És bár sosem voltam szőke, sőt még hisztis se, de, ha te mondod, akkor biztosan úgy van, legyen igazad. Lehet rossz napom volt, és túl reagáltam kicsit, de én is csak ember vagyok, nem robot, lehet nekem is kevésbé jó napom. És egyébként sem csak ezért, nem egy dolog miatt adtam föl ezt a fórumot, hanem a rosszindulatú beszólogatások miatt is, amiket néhány kedves fórumtagtól kaptam bőven tavaly, persze csak privátba, mert annyira nem volt már gerinces az illető, hogy vállalja mások előtt, amit gondol. Egyébként köszönöm, hogy te legalább nyíltan tetted mindezt itt a fórumon! Nem szeretem azt, ha valaki csak sunnyogva mondja el a véleményét.
Én itt a hellaszon jó szándékkal próbáltam segíteni bárkinek, amiben csak tudtam több fórumon is, de a Sartison voltam a legaktívabb. És talán nem tűnök majd beképzeltnek, ha azt mondom, hogy szerintem sok embernek sikerült itt segítenem. Legalább is a visszajelzések ezt tükrözték. Megtaláltam más módját, hogy segíteni tudjak azoknak, akik valóban kíváncsiak a véleményemre, a tanácsaimra. Hagyok érvényesülni mást is, úgyis ezt vágták többször is a fejemhez, hogy állandóan csak velem van tele az oldal, és vegyem végre észre magam, mert rajtam kívül más is járt már Sartin. Bár úgy gondolom, eddig is meg volt a lehetőség mindenki előtt, hiszen bárki írhatott ide.
Úgyhogy kíváncsian várom a további érdekes hozzászólásokat, de én, mint külső szemlélő, csak nézelődök itt a fórumon a továbbiakban, úgy, mint ahogyan az elmúlt fél évben tettem.
És most már csak, azért is, direkt hosszan írtam megint, hogy, akik beszólogattak nekem, had bosszankodjanak majd most is, hogy az oldal legalább egyharmadát megtöltöm majd ismét az irományommal.
Egy biztos, ha már itt vagyok, akkor megragadom az alkalmat, hogy mindenkinek élménydús nyaralást kívánjak Sartin és környékén. Mert, ha lehetőség van rá, akkor nem szabad egy helyben lecövekelni, be kell járni az egész Sithoniát, ami tele van szebbnél-szebb partokkal, csodálatos kis öblökkel.
#2313082015-06-28 23:00:06 Válasz a #231303. hozzászólásra
Nem akartalak megbántani, tőlem sosem kaptál semmilyen negatív visszajelzést (privátban sem), sőt azért hivatkoztam az étteremlistádra, mert szerintem nagyon jól sikerült komoly munka. Én éppen csak benézegetek ide, nekem nem voltál sok, és pár hete fel is tűnt, hogy eltűntél mostanában.
Csak ezért írtam, amit írtam, mert nem éreztem jogosnak a fórum motorral kapcsolatos mondataid, plusz nem értettem, hogy milyen oldalszámokat írsz. Ha mindig az 1. oldalon találod a friss bejegyzéseket, akkor elég egyértelmű, hogy folyamatosan változik a számozás, erre céloztam a szőkeséggel.
Bocsánatot kérek, ha megbántottalak!
#2313512015-06-29 11:20:09 Válasz a #231303. hozzászólásra
Szia Andi!
Mielőtt írtam ide a fórumra, és feltettem kérdésemet a Zeusz irodával és a Jannis apartmannal kapcsolatban minimum 70 oldalt visszaolvastam.......nekem személy szerint rengeteget segítettél (természetesen sok más fórumtárssal együtt!, és mindig is imádtam/imádom a hozzászólásaid bogarászni. Minden alkalommal olyan élményt nyújtasz, mintha én is ott sétálnék Sarti utcáin és tengerpartjain!
4 nap múlva utazunk, és úgy érzem ismerős helyre érkezem. KÖSZÖNÖM!
Ezek után az a minimum, miután hazajöttünk leírom élményeimet, tapasztalataimat:)
Titi köszi, de semmi szükség bocsánat kérésre. Nem te bántottál meg! Sőt, mint ahogyan írtam tegnap, én becsülöm bárkiben is azt, hogyha gondol valamit, akkor azt akár mindenki előtt is ki meri írni. Te megírtad a véleményed, ezzel semmi baj nincs.
Csak talán most jött ki az belőlem, amit a sok rossz indulatú levélben kaptam. Én akkor zömére nem is válaszoltam vissza, és gondoltam most tisztázom a dolgot, azzal kapcsolatba, amiket felróttak nekem, mert bizonyára olvassák majd az engem kritizálók is mindezt a fórumon. Csak is ezért raktam 1 levélbe az egészet.
Lehet igaza volt az engem kritizálóknak abban, hogy tavaly már kicsit „sok” voltam a fórumon. Utólag visszagondolva, tényleg túl sokszor és túl sokat írtam. Bár én jó szándékkal próbáltam segíteni, de tény, hogy nem egy 2 mondatos válaszadó voltam, így nyár végére már úgymond a csapból is én folytam a Sartis fórumon, ahogy nagyon találóan megjegyezték nekem. Be kell, hogy lássam, ez valóban így volt.
Nem mondom azt, hogy soha többé nem írok ide, mert biztosan fogok, de úgy döntöttem, hogy az idei nyarat kihagyom. Így legalább ez a szezon nem az én bejegyzéseimmel lesz tele. Hagyok érvényesülni mást is. Bár úgy gondolom, eddig is mindenki előtt ott volt a lehetőség erre.
Köszi Kata! Örülök, ha tudtam segíteni! Jó nyaralást kívánok Nektek!
Legutóbb borkaandi szerkesztette (2015-06-29 11:29:29), összesen 2 alkalommal
#2313562015-06-29 11:31:05 Válasz a #231353. hozzászólásra
én személy szerint örülök mikor vagy, mert akkor pörög a fórum:)
Jókívánságod pedig köszönöm, már nagyon izgatottak vagyunk! Minden nap nézem az időjárásjelentést, és ha minden igaz gyönyörű 1 hetünk lesz, remélem más sem zavar majd be.
Akik ezután mennek Sartira és van kedvük bele olvasni ezekbe az oldalakba elég sok hasznos infót találhatnak itt.
Pl az apartmanokról, kirándulásokról stb. Lehet nem a legfrissebb de tájékoztatásnak szerintem nem rossz: