Szisztok!
Még teljesen új vagyok itt.Korfura mennék autóval,június végén.Thesszalonikig képbe vagyok mert már vagy 5ször voltam a szárazföldön Ha kérdés van akkor szivesen segítek.1 suzuki 3felnõt 1apró gyermek.Bár milyen kérdés.De Szalonikitõl elkelne egy kis segítség! útirány, kompárak,Szállás,vagy bár mi.Várom a válaszokat epedve.
bocsika
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Idén is autóval megyünk a jó ,,öreg" Görög-honba.De most utánfutót is kénytelenek leszünk vinni.Sarti lesz az egyik úticél a Triphon apartmanházba megyünk de nem tudom,hogy hol tudjuk tárolni az utánfutót,mert a képek alapján csak utcai parkolásra van lehetõség.Azaz nincs saját udvara ahová betennénk.Ha járt valaki ebben a cipõben,kérem írjon.
Köszi
Katus
Biztos találtok az apartman közelében szomszédot aki megengedi hogy betegyétek, de az utcán, vagy egy parkolóban is biztonságban van betonoszlophoz kerítéshez, lakatolva. Csak ne egy hajóhoz lakatoljátok.
A schengeni vízum lényege, hogy EU-s országok kötelezik a nem EU-s országok állampolgárait a kiváltására, nem pedig fordítva! Tehát amelyik ország nem EU tag oda nem is létezik schengeni vízum. Maximum az adott nem EU-s ország alkalmazhat vízum kényszert más országokkal szemben. De az álltalad említett országba nem kell semmilyen vízum, sõt Macedóniába sem kell kb. 2 éve. Én 2005-tõl minden évben
Igy hát nyugodtan elindulhatsz, mi 2005-tõl minden évben görög-ben nyaralunk az idén is megyek a családdal aug.-ban korfura autóval!
Köszi Tommy! Közben én is megtudtam ezeket, hogy mi a lényeg, csak attól tartok, hogy talán épp ezért majd Szerbia vezet be vízumkényszert.
Mi is arra járunk már több éve, de Macedónia pl. csak a nyári hónapokra szokta bevezetni a vízummentességet, egyébként náluk van, én úgy tudom.
Ki tudja, hogy még a szerbek is mit találnak ki addig!?