Valaki nem tudna nekem képeket küldeni és információka írni a Michalis apartmanról? Azt olvastam, hogy már voltak ott, de egy kis infó azért jól jönne.
Szia!A mihalisszal nem jársz rosszul,voltam már de azóta felújították.Az udvarban uszómedence és grillező hely van.Hátránya hogy egy discó mellett van és kicsit messzebb van a parttól és a falutól.Szia és jó nyaralást
06.08.án indulunk Sartira a párommal ketten saját kocsival.Olyan útitársat keresünk,akik ebben az időben jönnek saját autóval és benne vannak a közös utazásban.
Sziasztok! Mi jun. 13-án megyünk Sartiba a Spanos apartmanba, de nagyon kevés infót találtam róla.Ha valaki tudna nekem képekkel segiteni, nagyon megköszönném!
Sziasztok!Ki tudja megmondani, hogy helyileg hol helyezkedik el a Spanos apartman?Ha esetleg képetek is készült róla, szivesen fogadnám!Előre is köszi!
Sziasztok! Szeretném megkérdezni,hogy a Spanos apartman emeleti szobái közül hányas számu szoba néz a tengerre és hányas az utcára? Tudja-e valaki, hogy a Melissi apartmanban van-e TV,meleg víz, tiszta-e és vannak-e bogarak? A Holiday apartmanról is szeretnék információt kérni, hogy tiszta-e, vannak-e bogarak, a 3 épület közül melyik a legjobb? Előre is köszönöm a válaszokat!
A Spanos a főutcán, a pékséghez közel van (nem a parkolónál lévő pékség, a beach felé bal oldalon lévő után található) A fényképeket a web oldalamon tudod megnézni. Mindenkinek bátran ajánlom, tiszta, új, nagyon jó helyen van.
kedves Veria.Én 2004ben voltam a Melissi-ben emeleti szobában.Tiszta volt,felszerelt konyhával..jah és sajnos sok szúnyoggal találkoztunk.de egyéb bogarakkal nem.Viszont közvetlen a templom mellett van és reggel 7kor harangoztak és hát ez zavaró tényező lehet.:-)Remélem ez segít a döntésben.
Szia Picimancs! A Walter travel Michalis apartmanjába megyünk. Mi is néztük a Grad Tourst de a 11éjszakás turnus miatt ezt választottuk. Tavaly a Grandal voltunk Neos Marmarason nagyon klassz volt. Remélem a Walter Travelben sem csalatkozunk. Négyen megyünk a bárátainkal. /Heten mentünk volna de sajna a másik barátainkna vissza kell mondani az utat mert a munkahelyen a válságra hivatkozva négyórás munkaidő lett neki bevezetve fele fizetésért. / Azt tervezzük robogoval felderítjük a szebbnél szebb partokat. Gondokoztun a kocsival való utazáson mi is de úgy többe kerül. Ti nyaraltatok már Görögországba? Szia Erika
Mi 2006-ban voltunk az Ilias apartmanban a párommal. Csak pozitív dolgokat tudnék róla mondani neked. Szerintem ideális pihenőhely, ha picivel mentek. Sarti központja sincs túl messze tőle, a part pedig 3 perc.
Tiszta, rendezett szálláshely, tengerre néző szobájuk nincs, de ez nem is elsődleges szempont szerintem.
Érezzétek jól magatokat!