Köszönöm szépen a jótanácsokat és az infókat.
Mindent átnéztem és még fogok is jobban utánna kutakodni a dolgoknak aztán majd meglátjuk.
Addig is még 1x köszi.
Üdv.
Nagyon szivesen máskor is!!!!
Mindig örömmel tölt el minket,ha segíthetünk másoknak...
Jó böngészést
Köszönöm válaszod. Ezek szerint igazat állít az Appolon katalógusa, miszerint központban van és kb. 100 méterre a parttól.
Megírnád nekem nálatok mennyibe kerülnek a fakultatív programok?
Elsősorban Olympia érdekelne? A többi látnivalót kocsival néznénk meg.
Mi tavaly voltunk Tolóban 2. alkalommal. Nyaralási úticélnak talán az egyik legmegfelelőbb. Kocsival nagyon sok helyre eljuthatsz. Napfliont mindenképen érdemes megnézni, nincs messze 12 km. A várat tilos kihagyni, onnan a táj lenyűgöző. Hydra hajóval 3 óra, szerintem kötelező. Spetsetsen mi nem voltunk. A hajó úgy megy, hogy Toló-Spetsets-Hydra. Spetsetsen kiszáll aki kiakar (aki addig fizetett) , a többiek mennek Hydrára. Kicsit hosszabb út észak felé Delphi. A Jósda. Szerintem azt sem érdemes kihagyni, bár oda már kell utazni, korán érdemes indulni. Útközben a Peloponnészoszi szoros kötelező megálló. ...
A Blue Sky? ...hááát majdnem oda foglaltunk tavaly, de lebeszéltek itt a fórumon többek is róla, mert alagsori szállások vannak a magyaroknak állítólag és kissé sötét. Bár előnye is van, nem kell légkondi. Igaz van medencéje, de állítólag kicsi. Szóval ezek közvetett infók és szubjektívek. Valakinek ez jó, valakinek az.... Mindenesetre a felu csodás, az élet pezsgő, de ha akarsz pihenni azt is tudsz.
Szia. Itt Toloban boven van mibol valogatni a szallasok tekinteteben...van a tengerparton...van a hegyen....van a kozpontban...gondoljatok at alaposan...
Szia. Sajnos Olympia nagyon ritkan jon ossze, de azert remenykedunk benne... az ara kb 35 E + belepo (9E) , de ez meg nincs lefixalva.
A Hydra-Spetses hajokirandulas 34 Euroba kerul iden.
Agi
Tudna valaki infot írni arról, hogy Olympia kb. hány órás út Tolóból autóval?
Ági sajna azt írta, hogy nem nagyon szokott összejönni oda a fakultatív út tőlük.
A Google útvonaltervezőjébe beütöttem 184km és 3ó 16p az út, sajnos ezen az útvonalon még nem jártam de lehet hogy idén sikerülni fog . A tényleges menetidő szerintem hosszabb lehet az itt leírtnál
Szia AgniToló! Légyszi írj egy pár sort a blue sky apartmanról. Nincs időm visszaolvasni az összes oldalt,de pár furcsa véleményt már olvastam róla. Én júli 4-11-ig foglaltam ide szállást. Érdekelne a véleményed ! Köszi!
Tudna valaki infot írni arról, hogy Olympia kb. hány órás út Tolóból autóval?
Ági sajna azt írta, hogy nem nagyon szokott összejönni oda a fakultatív út tőlük.
Üdv: Anita
A gregus.sandor által említett 3 óra az reális lehet.
Egyébként az általad említett útnak egy része (Olympia - Tripoli) az egyik legszebb útszakasz a Peloponnészoszon.
Legalábbis szerintem.
(A legszebb, az a Kalamata - Spárta útszakasz.)
Az út Olympiába durván 4 óra, mi tavaly a Tripoli-Megalopoli-Kalo Nero-Krestena-Olympia útvonalon (E65) mentünk végig, idegenvezetőnk tanácsára. Megalopoli után van egy nagyobb szakasz ami ugyanolyan szerpentines mint Tripoli, sőt szerintem durvább, de akkor sem érdemes kihagyni. Visszafelé Patra felé mentünk az autópályán, időben kb. ugyanannyi, csak km-ben egy picit több volt. Viszont a pályán sok volt a rendőr.
Reméltem, hogy te is válaszolsz majd a kérdésemre. Köszönöm.
Valószínűleg mi is ezt az útvonalat választjuk majd, mint ti.
Görögországban máshol is nyaraltatok már vagy csak Tolóban?
Mi voltunk 2006-ban Sartiban, 2007-ben Nei Poriban.