Meglepődve olvasom, hogy Stavrosba mentek. Eddig nem úgy volt, hogy Toloban lesztek a Thetisben?(akkor amikor mi a mellette lévő Elektrában)
Látom, hogy bő két hét múlva már mentek is. Jó utat Nektek.
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek melyik hely jobb Stavros, vagy Platamonas, ugyanis nem nagyon tudunk dönteni a párommal a kettő közül. Tavaly Parálián voltunk, az nagyon tetszett mindkettőnknek. Légyszi segítsetek nekünk, remélem van köztetek olyan aki már volt mindkét helyen. Melyik milyen, hol van több programlehetőség, kirándulás, nem fakultativ, hanem magunknak szervezett program, látnivaló? Előre is köszi
Eduso melyik szallas erdekel?
kocsival jottem ki majus elejen, minden rendben volt az uton, szerbia-mac fele jottunk, 14 ora alatt kieertunk Stavrosba. sok a sebessegkorlatozo tabla, foleg a szerbeknel, vigyazzatok a rendorok mindenhol mernek.
#1024132009-05-30 15:38:10 Válasz a #102244. hsz-ra
Szia Lilike!
Nehéz eldönteni melyik nektek a jobb. Paralia nagyon nyüzsgős, ott mindig van élet. Platamonas csendes hely, de közel van a vár, Olympos, Pantalemonas, Zeusz kádja, Litohoró.
Stavrosnak van csendesebb helye, de a fő utca mozgalmas. Sok helyre lehet menni, pl: Athos, Kavala, Aszpravalta, Amphipoli. A part is változatos, és ha túrázni is szeretnétek, nagy kirándulásokat lehet tenni a hegyre, ahonnan csodálatos a kilátás az öbölre.
#1025152009-05-31 12:52:06 Válasz a #102409. hsz-ra
Zsofka!
Köszi a gyors választ, mi az Alexandros stúdióban leszünk az Apollonnál foglaltuk. Ha esetleg van róla bővebb infód... Köszi az útinfót, mi is ocsival megyünk július 24-én. Még az árakról, autópályadíjakról ha írsz, megköszönöm.
Üdv, vigyázz magadra
Eduso
#1025282009-05-31 13:11:08 Válasz a #102409. hsz-ra
Szia Zsofka, bocs, ha hülyéket kérdezek, közben olvastam a blogodat...
Drukkolok, hogy minden OK legyen kinn a meló stb. Majd még olyat is kérdeznék tőled, hogy hová érdemes strandolni menni, ahol jó finom homokos a part vagy legalább nem köves????
Köszi,
Eduso