Era Nagyon szívesen elküldöm Neked, részletes kutatómunka eredménye. Az lenne a legegyszerűbb, ha megírnád az e-mail címedet privátban. (nem láttam az adatlapodon) Ott már összeszedtem minden lényegeset, meg akkor kommentálnám is, mert néhol nem olyan egyértelmű -néhol angol ill. görög a szöveg.
Egyébként bárki más, akinek szüksége lenne erre, tegyen a következőképp'
Era!
Köszi, de az nem mostanában lesz, amikor mi Athénba eljutunk, csak izgat a dolog egy későbbi időpontra. Most tele-tele vagyok egyéb konkrét úti célokkal, melynek egy részét ismered, más részét nem (egyik sem Görögország).
Egyetlen napot töltöttem már sok éve Athénban, akkor úgy gondoltam, valamikor több időre vissza fogok menni, aztán elmaradt. Lehet, hogy még idén késő ősszel sem valósulhat meg, de az infókat azért elkezdem gyűjteni.
szepeva
Hát akkor odavissza busszal megyünk
Pedig milyen nagy élmény lett volna, hogy a metróról szállunk le a repülőtérnél Habár ennyi +költséget nem nagyon ér meg.
Sandra!
Ha el tudnád küldeni a megállóhelyek neveit és az időpontokat, nagyon megköszönném!!
azt olvastátok ugye, hogy a metró most nem közlekedik a reptérig?
Tehát Firkamanó, nem tudsz vele a milosi nyaralásnál sem menni!!
Egyébként ha menne, arra akkor is külön jegyet kellene venni. 6 euró az ára a reptéri metrójegynek egy főre, egy útra, de ha már ketten mentek, akkor csak 5 euró fejenként, merthogy lehet csoportos jegyet is venni - két személytől.
szia firkamano! a reptérről teljesen más a díjszabás, a metró lényegesebben drágább, és most pl. nem is közlekedik, munkálatok miatt. azt nem tudom, mikor fejezik be. szóval a legjobb megoldás az expressz busz, szerintem egyszerűbb és fele annyiba kerül kb., 3,20 euro. nekem magvan a részletes menetrendje, térképek a vonaláról, és a pireuszi megállóhelyeiről... ha gondolod elküldöm priviben!
Érdemes megnézni a Malév honlapját, hátha van megint akció (péntek-vasárnap között szokták feltenni)
Ha 30 ezer körül látsz jegyet, szerintem nem szabad kihagyni.
Én főszezonra foglaltam szállást és így fejenként 22,5 euro/éjszaka, de REGGELIVEL és hotelben.
Előszezonban biztos olcsóbban is megkapod.
Már mindent kitaláltam
Amikor megérkezünk Athénba, akkor a gyorsbuszt fogjuk igénybevenni az 3 euro valamennyi, és elvisz Piraeusba. (a szállásunknál is elhalad így még Piraeus előtt leszállunk) De hasonló busszal mehetnénk Athén központjába is ugyanennyiért.
Amikor pedig Athénból Milosra megyünk akkor viszont metróval fogunk kimenni a repülőtérre
Csz75!
Köszi! Eddig még nem merült fel bennem, hogy egyénileg Athénba menjek, ezért nem is vagyok képbe. A reptérre kimegy a metró? Naggyon szuper! Ezt hallva, látva, erősen elgondolkodtam.
Szia!
A reptérnél van a metro, helyesebben talán HÉV állomása (nem sok sétával elérhető).
Csz75!
Köszi! Eddig még nem merült fel bennem, hogy egyénileg Athénba menjek, ezért nem is vagyok képbe. A reptérre kimegy a metró? Naggyon szuper! Ezt hallva, látva, erősen elgondolkodtam.