#1170082009-09-10 09:23:17 Válasz a #116994. hsz-ra
Szia Zsebkuty,
köszönöm a kedves üdvözlést Remélem nem fogok csalódást okozni képek tekintetében Komoly, rendes beszámolót nem fogok írni, max. zanzásított változatot, mert nem tudnok úgy írni, mint ahogy szeretnék...
Nyugodtan írhatnál beszámolót Milosról, hiszen biztosan sokaknak tetszene, és érdeklődve várják.
Az én beszámolóm sem lett jó, de a lényeg nekem az, hogy páromnak tetszett és újra átélte a toloi nyaralást az olvasás során.
Helyzet jelentés Milosról.
Tegnap egy nagyot autóztunk. Sok szép helyet láttunk(Plathinea-itt még sütött a nap, Fourkovouni, Areti, Firopotamos, Mandrakia, Sarakiniko-a beborult ég ellenére is megmártoztunk, Papafraga-csak visszanéztünk és itt már szemetelni kezdett az eső ,Ag.Konstantinos)Csak az időjárás lehetett volna jobb. Ma viszont be van borulva, mint maci a málnásba. Viszont nem fúj a szél és nem fázom. Na, megyek sétálni. Majd gondolok rátok miközben a frappémat iszogatom.
#1171082009-09-11 16:59:02 Válasz a #117106. hsz-ra
Szanna!
Csípj fel egy milosi görög pasit, lehetőleg apartmantulajdonost, és már meg is oldódott a 30. szülinapod színhelye. Költözz ki hozzá, aztán megyünk mi is csoportosan a hellaszról.
De ha ez nem jön össze, akkor egy Nílusi hajóutat ajánlok!!!
Remélem megjavul az idő!!!!
Triadesben, Agios Ioannisban, Ammoudarakiban voltál már? Ezeket ne hagyd ki, mert gyönyörűek. (nyugati part, földút)
Babar
Szia Babar! Ezeket a helyeket a hajó kirándulás során láttuk, ami fantasztikus volt!!!!! Előre láthatólag holnap is pocsék idő lesz. Egyedül vasárnap lesz jó idő. Akkor a déli strandokat célozzuk meg.
Szanna
#1171452009-09-12 07:39:55 Válasz a #117144. hsz-ra
Paleochori
Babar, javítottam, mind ott hibáztok, hogy fentről másoljátok be a www...címet, de ez nem jó, hanem katt a képre, hogy nagy legyen, aztán katt jobb egér és a tulajdonságoknál kell kimásoln az elérési címet... - vojandi