Most olvasom Kate Mosse, Labirintus cimu konyvet....
Ez egy harom szalon futo tortenet, a kiindulasi pont az okori egyiptom, a kovetkezo szal 1209-be visz el minket, es van modern vonala is...a tortenet egy resze 2005-ben jatszodik...
A Robi által ajánlott Stephen King könyvek közül majdnem mindet olvastam már. Főleg a Christine tetszett.
Persze csak azoknak ajánlott, akik szeretik a kicsit fantasztikus, kicsit horror történeteket.
Én mostanság egy szelídebb könyvet olvastam Charlotte Bronte: A lowoodi árva című művét, ami egyik nagy kedvencem.
#1216142009-11-18 18:02:13 Válasz a #121610. hsz-ra
A Lowoodi árva nekem is nagy kedvencem. Én most -már sokadszorra- Irving Shaw: Oroszlánkölykök c. könyvét kezdtem el. Ez nálam érdekes, mert már nem egyszer olvastam, és pár év múlva mindig elfelejtem konkrétan miről szól, csak az marad meg bennem mindig, hogy nagyon-nagyon tetszik. Úgyhogy most újra elkezdem, szerintem most sem fogok csalódni!
Sziasztok! Az Oroszlánkölykök c. könyvet én is olvastam és nagyon tetszett . De az egyik nagyon nagy kedvencem az Agatha Christie és azon belül is legfőképpen a Miss Marple történetek. Ha esetleg valaki nem ismeri, itt leírják ki is ő valójában : http://hu.wikipedia.org/wiki/Miss_Marple
#1216462009-11-20 08:08:07 Válasz a #121642. hsz-ra
Szia tiggirl!
Agatha Christie műveit én is kedvelem, de én szeretem azokat is amelyekben Hercule Poirot a főhős. A Miss Marple szereplésével készültek közül a kedvencem: Az egy marék rozs című.
pdf formátumban:
1. Harry Potter és a bölcsek köve
2. Harry Potter és a Titkok Kamrája
3. Harry Potter és az azkabani fogoly
4. Harry Potter és a Tűz Serlege
5. Harry Potter és a Főnix Rendje
6. Harry Potter és a Félvér Herceg
7. Harry Potter és a Halál ereklyéi
Én most végeztem még ki az Oroszlánkölyköket, és most egy könnyebbre váltottam. Rejtő Jenőtől olvasom -már századszor legalább- a Szőke ciklont. Szeretem Rejtőt és most takarításkor a kezembe akadt, de ma már végzek is vele, ezzel gyorsan haladtam.