#1281932010-03-08 11:31:46 Válasz a #128186. hsz-ra
Szia lililuca!
Szerintem bőven elég ez a pénz egy heti kajára. Hiszen ez kb. napi 40 Eurot jelent. Bőséges reggeli kijön 10 Euroból, délben a nagy meleg miatt amúgy sem kívántok sokat enni, a vacsira meg elég kb. 20 Euro,de ebbe már belefér egy-egy üdítő, sör is.
#1281952010-03-08 11:35:11 Válasz a #128194. hsz-ra
Szia!
Igen szerintem úgy is elég. Hiszen azért este 20-25 Euro már elég ahhoz, hogy beülhessetek tavernákba. Napközben meg a meleg miatt elég pár falat. Mondjuk nem tudom Karpathoson milyenek az árak.
Cáfoljátok meg a híreket, hogy idén nem lesz nyár
Egyelőre megint hó van és hideg ... Hétvégén elmentem kirándulgatni Gyöngyös környékére, de olyan hideg volt, hogy a macska ketté tört a kanyarban Hazajövök a fővárosba erre mit látok? Havazik. Ha valaki mégegyszer megemlíti a globális felmelegedést azt szemen köpöm...
Pedig bizony már csak 130 nap és megyünk Sartira. Igazán nem síelni, vagy fakutyázni szeretnék a tengernél... Jaj de jól kinyafogtam magam
A szedvics az utazásra egy régi bevált szokás Egyszer régebben retket is raktam a zsömibe. Háááát... néhány óra múlva fura illatok kezdtek terjengeni a buszban Erre egy másik jólelkű elővette a jó kis fokhajmás kóbit Én előző életemben vámpír lehettem, mert gyűlölöm a fokhagymát. Méltó bosszú volt Azóta csak síma sonkás zsömi a kaja Meg chips és némi rágicsa...
500 EUR-t még én sem láttam, de tapasztalatom szerint már a 100-asért is húzzák a szájukat. Egyszer egy másik országban 100-assal fizettem egy 2 EUR-s kebabért. Mondanom sem kell, hogy 5 EUR-sokban kaptam a visszajárót. Alig tudtam a pénztárcámat összecsukni. Úgyhogy nem biztos hogy nagy címleteket kell kivinni