#1573562011-02-28 19:37:14 Válasz a #157336. hsz-ra
Márta!
Természetesen ez egy jó ötlet, hiszen én is írtam valamikor régebben, hogy mindig más helyre megyek, hogy megismerjek minél több görög települést. Mégegyszer mondom, illetve írom, hogy nem húzom le Stavrost, hiszen nagyon jól éreztem magam ott is, csak más, mint Sarti.
Biztos, hogy ott is nagyon jól fogjátok magatokat érezni, és onnan is sokfelé el lehet menni kirándulgatni, ott van például a közelben Vrasna és Asprovalta is. Én csak jó nyaralást tudok kívánni Nektek és azt írni, hogy nem lesz semmi gond Stavrossal.
#1573602011-02-28 20:02:07 Válasz a #157356. hsz-ra
Sancho!
Úgy fogjuk alakítani, hogy jó legyen. Sarti tényleg jó volt. Sokfelé akarunk menni kirándulni ha nem lesz benzin probléma! De erről ne is beszéljünk. Holnap megyünk foglalni!
Nagyon köszönöm az ajánlásod !!
Hogy miért vagyok kiváncsi a véleményedre ?
Sokat olvasom a fórumot és ugy gondolom szives
tájékoztatásod sokatat eligazit. Egy ismerősömet is
hasznos tanácsokkal láttad el korábban.
Reméljük nem lesz túl kedvezőtlen az időjárás
juniusban. Talán a víz is felmelegszik addigra !
Még annyit, hogy Sarti melyik részén érdemes
szállást választani !? A nyüzsi nem gond, közeli
vizpart, lassan mélyülő vízzel lenne ideális !
Tavaly Tolón valami elképesztően jó volt a víz,
igaz, utószezonban.
Az idén még Parga is uticél volt, de a fotók alapján
csakis sziklás partjai vannak !
Mégegyszer köszönöm a válaszod !
Üdv :Lili
#1574242011-03-01 19:44:10 Válasz a #157360. hsz-ra
Márta!
Ezt így is kell csinálni Én is mindig jól érzem magam, mert jól akarom magam érezni. Stavrosból tényleg sokfelé lehet menni kirándulni, de erről írtam is. Picit nagyobb, mint Sarti, több üzlettel és a többivel Biztos klassz lesz az is.
#1574262011-03-01 19:55:28 Válasz a #157371. hsz-ra
Kedves Lili!
Nagyon szívesen és örülök, ha tudtam segíteni. Ha tudok nagyon szívesen adok tanácsokat, vagy az emlékeimmel segítek mindenkinek aki oda utazik, ahol már jártam. Nekem is sok hasznos infót adtak a többiek és most is szívesen veszem majd én is a segítséget. Az időjárással szerintem nem lesz gond, akkor már általában jó idő szokott lenni. A szállások mindenhol jó helyen vannak. Én a központban voltam a templom közelében a Villa Maria apartmanban, aminek az volt az előnye, hogy minden ott volt a közelben, de még a messzebb fekvő apartmanoktól sem kell olyan sokat sétálgatni. Az ó és új részen is vannak tavernák, üzletek, úgyhogy tulajdonképpen majdnem mindegy merre is van a szállás A part a falu vége felé inkább sziklás, de ott is a sziklák között van homokos rész Ott sokféle állatkát lehet nézegetni, bár ott a víz is gyorsabban merül. A vízközeli apartmanokból is van egy kis séta, de mivel Sarti alapjában véve nem nagy, így a messzebb van a parttól is elég relatív fogalom
A katalógusokaban és a Sartit megjárt utasok leírásai alapján könnyen lehet szállást választani
#1574392011-03-01 21:15:13 Válasz a #157421. hsz-ra
Szia Katuska73!
Mi a Sarti Holiday Apartmanban leszünk és lehet, hogy miattunk kellett csúsztatnotok.
Nekünk egy óra késlekedés miatt a 2.emeletre kellett vonulnunk, a C1, A2,C5,C4 és az A8 vagy A10 a mi csapatunk foglalása.
Sziasztok!
Új fórumozó vagyok, és egy kérdésem lenne.
Idén az Ilias apartmanba megyünk július 23-án, 2 hétre.
Valaki valamit tudna mondani az apartmanról? A neten igen kevés képet találtam róla.
Köszi
#1574742011-03-02 09:28:26 Válasz a #157447. hsz-ra
Szia bojlee!
Mi 2006-ban voltunk az Ilias apartmanban 2 hetet. Csak pozitív dolgokat tudok írni róla. A szoba rendezett, tiszta volt. A háziak barátságosak. Nem tudom 5 év alatt mennyit változhatott. A központ és a tenger egyaránt közel van. Szerintem jól választottatok.
Sziasztok!
Május elején indulok Sartira 1 hétre nyaralni. Az 1 hét alatt be szeretném járni a Sithonia félszigetet robogóval. Segítséget szeretnék kérni, hogy milyen látványosságot lenne érdemes megnézni és azok merre, hol találhatóak.
ui. Minden Sartival kapcsolatos információt szívesen várok!
Köszönöm a segítséget előre is!
Én csak Sartin voltam a Chalkidikin, meg a közelben egy-két strandon, Neos Marmarason a piacon, mondjuk utóbbit szerintem érdemes megnézni. Sartin van egy templom, de túl sok látványosság sztem nincs. Hátha valaki megcáfol.
#1575492011-03-03 09:46:03 Válasz a #157526. hsz-ra
Szia! Van látnivaló elsősorban a környéken. A faluban is találsz szép, régi házacskákat, virágokat. Mi megnéztük a temetőt is. Onnan szép gyalogutak vezetnek felfelé a hegyek irányába. Olivabogyókkal teli fákat láthattok, nagyon öregeket is, ha nyár vége felé mentek, akkor elhagyatott szőlőskertekben csipegethettek is.... Itt található egy kolostor is (3 épület), kedvelt kirándulóhely, szép a kilátás az öbölre, falura.
Mi megmásztunk egy közel 500 méter magas hegyet is, a tetejéről látható Sithonia mindkét oldalán a tenger.
A kikötőben időnként lehet halat vásárolni a halászoktól.
Délre indulva gyalog se kibirhatatlan távolság a Goa beach, de robogóval vagy autóval gyönyörűbbnél gyönyörűbb öblöket fedezhettek fel. A Panoráma tavernánál feltétlenül meg kell állni, a kilátás pazar! Megnéztük a "halott város"-t is. És ezek még csak ízelítők....
Északra találjátok a szív alakú öblöt, a Platanitsi kempinget, a Narancspartot és még sok-sok szép helyet.
Hát remélem felkeltettük a kíváncsiságod....Ha van még kérdésed, priviben szívesen írok még ötleteket.