Közben kiolvastam az "Echo park"-t Michael Connely-től, de nem mondhatom, hogy egy élmény lett volna. Egy ideje nem szívesen olvasok nyomasztó pszichó-krimiket és ez olyan volt.
Aztán Victoria Hislop "A sziget", de azt hiszem ez rövidített változat lehetett (Readers Digest kiadás, 4 könyv egyben). Mindenesetre nagyon várom a folytatásos filmet amit a regényből készítettek és októberben kezdi a Mega TV adni, nagyon jó színészekkel. Sztem jobban fogom élvezni, mint a könyvet:)
Itt TO NHSI FB profil láthattok képeket a forgatásról és a szereplőkről.
Folytatásos filmet készítenek belőle??? Kíváncsi lennék rá...A könyv nagyon tetszett nekem. Ha a könyv elolvasása után láttam a filmet, az nekem mindig csalódás volt, mert sok dolgot kihagynak ami a könyvben szerepel.
Annita Coolie
Aranyos csaj, bár hogy itt menyire fut, nem igazán tudom. A munkásságát még nem igazán ismerem.
Egy fiatal kedves csaj a magánéletben, amennyire eddig sikerült megismernem...
#1525652010-09-29 07:11:48 Válasz a #152521. hsz-ra
Αννίτα Κούλη!
Imádom a kis csajt!! Hol ismerkedtél meg vele? Bárhol láttam eddig, nagyon tetszett mindenestül, nagyon jó színésznő, szép és nagyon kedvesnek néz ki. Örülök, hogy ő is benne lesz, én még nem is tudom az egész kaszt kiből áll, de a két főszereplőt imádom, úgyhogy ez már elég Ja, ez a könyvtopic, úgyhogy erről itt ennyi elég
Most éppen Lakat T. Károly:Requiem a nagy 8-asért a fradisták vargazolija című könyvét olvasom.
Nagyon érdekes olvasmány és ajánlom minden fociért rajongónak, elsősorban a Fradi szurkolóinak.
A hiánypótló útikönyv azoknak a szülőknek nyújt segítséget, akik a családalapítás után sem szeretnének lemondani az utazás örömeiről. Most végre lehetővé válik, hogy gyerekeikkel együtt újra felfedezhessék Európát, legyen szó akár kisbabákról, akár iskolásokról vagy kamaszokról. A kiadvány sok ezer ötletet tartalmaz a kontinens legjobb kirándulóhelyeitől, strandjaitól, élményparkjaitól a gyerekek számára is érdekes látnivalókig. A több száz színes fényképpel illusztrált, szerethető könyv egyúttal Európa legjobb családbarát szálláshelyeit is összegyűjti, valamint étkezési, illetve utazási tanácsokkal is ellátja az utazókat.
#1540162010-12-01 08:58:08 Egy újabb remek könyv Tőzsér János tollából...
Kedves Luppy!
Hát Ő lenne az... ma postára adtuk...
SZERELMÜNK GÖRÖGORSZÁG * KÉPEK, EMLÉKEK, TÖRTÉNETEK
A varázslatos görög föld, a kedves görög emberek -- egy magyar író szemével.
Szép, színes album, érdekes történetekkel fűszerezve, Görögország-imádóknak.
Akik ismerik a szerző görög szigeteket bemutató útleírásait, most ismét elmerülhetnek a mai Görögország páratlan csodáiban.
Görögország olyan, mint a szerelem. Nem lehet elfelejteni!
Bolti ára: 3.900 Ft
20 % árkedvezménnyel: 3.120 Ft
További kedvezményként az 1100 Ft posta- és csomagolásköltség -- térítésmentes --, ajándék a kiadónktól.
A könyvről többet olvashat a Kassák Könyvkiadó honlapján:
A Lélek-Világ Görög Dalok oldalán 2000 hangulatos görög laika, igazi görög muzsika várja hallgatóit..
A „nagy” Görög Könyvről -- Görögországi Képeslapok 1040 oldalon -- Jánost kérem meg, hogy küldjön bemutatót....
Köszönöm kedvességét....
Üdvözli:
Zsuzsanna
Akit érdekel megrendelheti, hiszen egy igényes kiadvány onnan ahová mindannyian vágyunk...
Görögországi Képeslapok című könyv pedig csak arra vár -nyomda indulása- hogy 500-600 pld-ban legyen előrendelés. Úgy gondolom itt a fórumon nem lehet probléma, segítsük ezt így megérkezhet ...mindenkihez.
Üdvözlettel Luppy
#1540182010-12-01 11:48:45 Válasz a #154016. hsz-ra
Szia!
Én tegnap rendeltem meg Tőzsér János: SZERELMÜNK GÖRÖGORSZÁG * KÉPEK, EMLÉKEK, TÖRTÉNETEK című kiadványát és ha minden igaz, holnap már a kezemben is lesz! Nagyon várom, hogy ebben a csúf hidegben felmelegítse a lelkemet a sok szép kép és az érdekes történetek az "otthonomról".
[quote=" ]
SZERELMÜNK GÖRÖGORSZÁG * KÉPEK, EMLÉKEK, TÖRTÉNETEK
A varázslatos görög föld, a kedves görög emberek -- egy magyar író szemével.
Szép, színes album, érdekes történetekkel fűszerezve, Görögország-imádóknak.
[/quote]
De jó! Tőzsérnek már két könyvét olvastam és jóllehet nem annyira tetszik a stílusa, mint mondjuk Vojandié, de a gögög-szeretet és az infók miatt mindenképpen megveszem! Vagy szólok Angyalkának-Jézuskának-Télapónak, hogy ezt (is) szeretném
Köszi, hogy szóltál!
Most kaptam meg a Szerelmünk Görögország című Tőzsér könyvet. Sajnos a munkahelyemen vagyok, így csak két percig tudtam lapozgatni. Első blikk: gyönyörű képek, jó hangulatú személyes élmények leírása. Mikor lesz már este, hogy elmerülhessek benne??????
Mediterraneo, lepd meg magad karácsonyra ezzel a könyvvel, sok szép percet kívánok hozzá.
És persze ajánlom minden Hellaszos figyelmébe!